Service, onderhoud, pc-upgrades en tuning

Service, onderhoud, pc-upgrades en tuning

Lion Gaming Solutions is uw leverancier voor gamecomputers, game laptops en gaming randapparatuur. Zowel particulieren, zelfstandigen, KMO's en scholen kunnen rekenen op onze professionele kennis en advies. Samenwerken met Lion gaming Solutions is meer dan alleen het aanschaffen van onze producten, u heeft steeds ons professioneel advies en flexibele service ter beschikking. Zo staan wij u steeds persoonlijk te woord bij al u vragen.

  • Ruim aanbod van kwalitatieve producten
          Wij werken steeds met een ruim aanbod aan kwalitatief hoogstaande producten.
  • Professionele kennis en advies
           Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u steeds bijstaan met professioneel advies bij de aanschaf van uw producten. Wij helpen steeds mee om samen met u de beste oplossing te bekomen.
  • Flexibiliteit in service
          Wij houden service hoog in het vaandel. Zo kan u steeds rekenen op een uitstekende en flexibele service. Via verschillende kanalen zijn wij steeds bereikbaar om u een perfecte service te kunnen bieden.
  • Eigen technische dienst
          Met meer dan 20 jaar ervaring kan u steeds rekenen op onze technische dienst voor installaties, herstellingen en onderhoud van uw systeem. Ons Motto, niet hersteld? dan ook geen factuur.
  • Sterke prijzen
          Onze prijzen liggen zeer competitief binnen de markt zodat wij u steeds de beste producten aan zachte prijzen kunnen aanbieden.
 
          Herstelling en onderhoud van alle merken, al dan niet bij ons aangekocht.

Al onze producten hebben een wettelijke garantie termijn van 2 jaar.