Custom Build Game pc's

Custom Build Game pc's


Custom build: We bouwen op vraag van de klant.
Onze Computers zijn zorgvuldig berekend en handmatig samengesteld met enkel topkwaliteit onderdelen van bovenstaande merken.
Indien op moment van bestellen van een computer of notebook, één of meerdere onderdelen of een model niet voorradig zijn bij onze leverancier kan het zijn dat we een ander gelijkwaardig type of merk zullen uitkiezen in de plaats van de oorspronkelijke type die in de specificaties staan vermeld.
Aangezien we voorlopig geen voorraad van losse onderdelen aanleggen, zijn we gebonden aan de levertermijnen van onze leveranciers, hierdoor is de levertermijn van de computers jammer genoeg langer dan we zouden willen, maar we kiezen liever voor een goede prijs/kwaliteit verhouding van onze computers en steken dan ook veel tijd in het uitkiezen van de beste leverancier op het moment dat we een computer samenstellen.
Onze computers zijn eigenhandig samengesteld met oog voor details: Kabel management, window-kits, RGB verlichting, stille koeling en uitstraling van de computer staan bij ons hoog in het vaandel.
contacteer ons voor een gratis, vrijblijvende offerte
De afbeeldingen die getoond worden dienen enkel ter illustratie en zijn niet gebonden aan de uiteindelijke build maar geven een idee van hoe de computer er uiteindelijk zal uitzien.