Verzending en betaling

Verzendingen: We gaan in eerste instantie proberen uw aankoop persoonlijk te leveren en indien gewenst installeren we alles voor u.

Verzendingen België, Nederland, Duitsland, Frankrijk en Luxemburg

Afhaling:

Afhalen producten enkel mogelijk na afspraak.

kosten:

***Gratis verzending enkel binnen België bij minimum aankoop van €30

Nederland, Duitsland,Frankrijk en Luxemburg: kosten: €17 lager dan 10Kg - €40 hoger dan 10Kg (op te volgen via tracking)

Verzendkosten zijn inclusief behandeling, vervoerskosten, verpakking en frankering. verzendkosten zijn afhankelijk zijn van het totaalgewicht***. We raden u aan uw artikelen onder te brengen in één bestelling. We kunnen twee apart geplaatste bestellingen niet samenvoegen, voor elke bestelling zullen dus verzendkosten in rekening worden gebracht. Uw pakket wordt op eigen risico verzonden, maar er wordt bijzondere zorg besteed aan breekbare voorwerpen

Verpakking:

Onze dozen zijn groot genoeg om uw artikelen goed beschermd te kunnen verzenden.

BETALINGEN!

Online Webshop:

Met Mollie als Payment Service Provider kunnen wij diverse online betaalmethoden in onze webwinkel aanbieden op een veilige, gebruiksvriendelijke en vertrouwde manier.

Mollie is alleen verantwoordelijk voor de afhandeling van uw betaling en heeft geen invloed op de levering van uw online aankopen.

  • Bancontact - Mister Cash

Met Bancontact / Mister Cash kunt u in België direct online betalen via de online betaalsystemen van de grootste Belgische banken.

  • Ideal

Met iDeal kunt u in Nederland direct online betalen via de online betaalsystemen van de grootste Nederlandse banken. In Nederland is Ideal de meest gebruikte betalingsmethode.

  • Maestro

Maestro handelt betalingen af en biedt aangesloten banken een protocol om Maestro op hun bankpassen te gebruiken. De online betaalmanier verschilt dan ook per bank, omdat die de consument altijd naar de eigen bankomgeving verwijst.

  • Overschrijving via uw bank

Betaling met bankoverschrijving staat voor wereldwijd betaalgemak. Naast de diverse creditcards is de zogenaamde bankoverschrijving hét middel om internationale betalingen te regelen.

Indien u opteert te betalen via gewone overschrijving kan dat uiteraard. U dient dan uw overschrijving te maken op onze rekening BE34 3770 3593 4190 met vermelding van uw ordernummer.

U dient wel rekening te houden dat de betaling pas na een aantal werkdagen zal verwerkt worden en pas dan kunnen wij uw bestelling verwerken en verzenden !

Betalingen op Lanparty's of evenementen:

  • Betaling Cash
  • Betaling via overschrijving.
  • Betalingen via Bancontact en/of app op Smartphone.