Razer-Bundle
  • Razer Bundle
  • Razer Bundle

Razer Bundle

  • Merk: Razer
  • Model: Razer Bundle
  • Beschikbaarheid: 3 - 5 Werkdagen
180,00€

Aantal
Bundle omvat:
Razer Deathadder Essential

De compleet vernieuwde Razer DeathAdder is ge-upgrade met de eerste 6400 dpi optische sensor ter wereld. Bereik hoge prestatieniveaus en behoud het gevoel van de optische sensor waar de meeste gebruikers van de DeathAdder van zijn gaan houden. De 4G sensor van deze muis is ook geoptimaliseerd zodat hij perfect functioneert met alle Razer muismatten.

Razer Deathstalker Essential qwerty

Het Razer DeathStalker Essential Gaming toetsenbord heeft low-profile chiclet toetskapjes met volledige anti-ghostingcapaciteiten. De Razer DeathStalker Essential wordt ondersteund door Razer Synapse 2.0 en beschikt over alle noodzakelijke functies om de game volledig te kunnen domineren. Volledig programmeerbare low-keycap chiclet toetsen. De Razer DeathStalker Essential is uitgerust met volledig programmeerbare low-keycap chiclet toetsen, waardoor u sneller kunt reageren op in-game situaties. Beweeg uw vingers snel over de toetsen en sla toch elke toets afzonderlijk aan.

Razer Kraken USB Essential Black

Trakteer je oren op zuivere gamingaudio met de Razer Kraken USB. Hoor alles in je games in meeslepend virtueel geluid, dat volledig naar wens is aan te passen met behulp van de Razer Surround kalibratiesoftware. Dankzij de meegeleverde ruisonderdrukkende microfoon zullen je VOIP-gesprekken en de samenwerking met je teamgenoten gegarandeerd helder en duidelijk zijn. Geschikt voor Mac gamers (compatibel via Synapse) en Playstation 4. 

Levensecht positioneel geluid De Razer Kraken USB maakt gebruik van een geavanceerde virtueel surround sound engine via Synapse, en brengt je games tot leven door een 360 soundscape om je heen te projecteren. Alle geluiden in de game van geweerschoten tot voetstappen, stemmen, en zelfs de wind die door de bomen waait worden positienauwkeurig weergegeven ten opzichte van je locatie in de gamewereld.


Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed